РОЗВИТОК ЛОГІЧНОГО МИСЛЕННЯ У СТАРШИХ ДОШКІЛЬНИКІВ ЯК ЗАПОРУКА УСПІШНОГО НАВЧАННЯ І ВИХОВАННЯ - Любченко, Інна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
В статті розглядається формування особистості дитини, навчання дітей творчо мислити, виховання активного ставлення до здобуття знань, розвиток їх інтелектуальних і творчих здібностей, логічного мислення, моральний розвиток, патріотизм, засвоєння етичних норм – завдання, важливість яких визначається вимогами часу. В статье рассматривается формирование личности ребенка, обучение детей творчески мыслить, воспитание активного отношения к получению знаний, развитие их интеллектуальных и творческих способностей, логического мышления, нравственное развитие, патриотизм, усвоение нравственных норм – задания, важность которых определяется требованиями времени. The article is devoted: «Formation of a child’s personality, teaching children to think creatively, the upbringing of active attitude towards studying, the development of children’s intellectual and creative abilities and logical thinking, moral development, patriotism and acquiring ethic standards are the tasks which are determined by the demands of time».