МЕТОДИЧНІ УМОВИ ЕФЕКТИВНОСТІ НАВЧАННЯ ПРАВОЗНАВСТВА СТУДЕНТІВ ЕКОНОМІЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ - Будас, Анна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
Висвітлено питання ефективності навчання та визначено чинники, що на неї впливають. З огляду на узагальнення наукових досліджень запропоновано дефініцію поняття «методичні умови». Наголошено, що основним показником ефективності впровадження методики навчання правознавства студентів економічних спеціальностей є динаміка сформованості компонентів правової компетентності. Теоретичний аналіз навчання правознавства та практика його впровадження у ВНЗ дозволили виокремити низку методичних умов, урахування яких забезпечить ефективність процесу навчання правознавства майбутніх економістів.