ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ КАДРІВ ВІЙСЬКОВОЇ МЕДИЦИНИ ЯК ПРЕДМЕТ НАУКОВОГО АНАЛІЗУ - Гончаренко, Іван (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті досліджується стан розробленості проблеми підвищення кваліфікації кадрів військової медицини в науковій літературі. Автор аналізує праці, написані сучасниками, що стосуються загальних питань розвитку військової медичної освіти, теорії та історії досліджуваної проблеми, аналізує дослідження з питань підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації як складової безперервної освіти загалом та працівників системи військово-медичної сфери, зокрема, та безпосередньо праці, присвячені проблемам підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників системи військово-медичної сфери.