ПРОЕКТИРОВАНИЕ СОДЕРЖАНИЯ ОБУЧЕНИЯ ИНОСТРАННЫМ ЯЗЫКАМ КАК ФАКТОР ЛИЧНОСТНОГО РАЗВИТИЯ СТУДЕНТА - Каримова, Людмила (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розглянуто проектування змісту навчання іноземних мов як фактор особистісного розвитку студента. Визначено основні компетенції, якими має оволодіти студент. Виявлено загальні дидактичні і специфічні принципи проектування змісту навчання іноземних мов.