ФОРМУВАННЯ ФАХОВОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ СТУДЕНТІВ-ФІЛОЛОГІВ У ПРОЦЕСІ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАКТИК - Пархета, Любов (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розглядається проблема формування фахових компетентностей майбутніх учителів української мови та літератури у системі педагогічних практик. Проаналізовано завдання і зміст різних видів педагогічних практик щодо вироблення у студентів високого рівня мовнолітературної компетентності та виявлено фактори, що впливають на її форми.