CИНЕРГЕТИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ ЗА ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ - Трифонова, Олена; Садовий, Микола (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
В статті обґрунтовані можливості використання інформаційно-комунікаційних технологій для організації самостійної навчально-пізнавальної роботи студентів. Доведена необхідність забезпечення нелінійності формування знань, умінь та навичок і розвитку мислення суб’єктів навчання. В сучасних умовах стрімкого суспільного прогресу та інформатизації навчального процесу у вищих педагогічних навчальних закладах доведена необхідність організації контрольованої самостійної навчально-пізнавальної роботи з використанням синергетичного підходу.