РЕАЛІЗАЦІЯ МІЖПРЕДМЕТНИХ ЗВ’ЯЗКІВ ЗА ВИДАМИ ТА ФУНКЦІЯМИ ДІЯЛЬНОСТІ ПРИ ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНОМУ НАВЧАННІ ФУНДАМЕНТАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ КОМП’ЮТЕРНОГО ПРОФІЛЮ - Бардус, Ірина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
Стаття присвячена проблемі реалізації професійної спрямованості фундаментальних дисциплін у вищій школі на основі міжпредметних зв’язків при навчанні майбутніх інженерів-педагогів комп’ютерного профілю. Наведено алгоритм відбору змісту, методів і засобів навчання на основі міжпредметних взаємозв’язків фундаментальних і спеціальних дисциплін за видами і функціями професійної діяльності.