СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО СТВОРЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПЕДАГОГІЧНИХ УМОВ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ СТУДЕНТІВ ВНЗ - Браславська, Оксана; Макаревич, Ілона (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розглядаються особливості організаційно-педагогічних умов проведення педагогічної практики для студентів як важливого чинника їх професійної компетентності. Визначено організаційно-педагогічні умови та сучасні наукові підходи для успішного проходження студентами вищих педагогічних навчальних закладів педагогічної практики. Представлено загальновизнані принципи практичної підготовки студентів як неперервного процесу.