ПРОБЛЕМА ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНИХ ЦІННІСНИХ ОРІЄНТАЦІЙ У СТУДЕНТІВ МЕДИЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ В НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕННЯХ - Кардашевська, Ганна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті визначена сутність ціннісних орієнтацій з точки зору філософії, соціології, психології, педагогіки; розглянуті системи ціннісних орієнтацій студентської молоді, запропоновані сучасними дослідниками; виявлено професійну спрямованість як окремий напрям в дослідженні проблеми формування ціннісних орієнтацій; охарактеризована система професійних ціннісних орієнтацій; висвітлено чинники та засоби формування системи професійних ціннісних орієнтацій.