ПІДГОТОВКА СТУДЕНТІВ МЕДИЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ ДО АНГЛОМОВНОГО ПРОФЕСІЙНО ОРІЄНТОВАНОГО ДІАЛОГІЧНОГО МОВЛЕННЯ - Крисак, Лариса (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
Стаття присвячена проблемі навчання майбутніх медиків англомовного професійно орієнтованого діалогічного мовлення. Розглядається діалог-розпитування та діалог-дискусія як засоби формування іншомовного професійного спілкування майбутніх лікарів. Автор доводить необхідність проведення занять дискусійного характеру та визначає вимоги до системи вправ в процесі іншомовної підготовки студентів медичних вищих навчальних закладів.