КРИТЕРІЇ, ПОКАЗНИКИ ТА РІВНІ СФОРМОВАНОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ АГРАРНОГО ПРОФІЛЮ - Лазарєв, Олег (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
Оцінка рівня сформованості професійної комунікативної компетентності майбутнього фахівця аграрного профілю через комплекс критеріїв і показників потребує серйозного наукового обгрунтовування не тільки в теоретичному, а й у практичному плані. Дослідження проблеми формування професійної комунікативної компетентності майбутніх фахівців аграрного профілю на засадах компетентнісного підходу має передбачати розробку чіткої системи вимiрювання рівня її сформованостi.