ОСВІТНЬО-ВИХОВНА ДІЯЛЬНІСТЬ БРАТСТВА ПРАВОСЛАВНИХ БОГОСЛОВІВ У ПОЛЬЩІ (1934–1938 рр.) - Мишкарьова, Світлана (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розкрито зміст діяльності Братства православних богословів у Польщі, зокрема проаналізовано таку важливу складову його діяльності як освітньо-виховна діяльність, схарактеризовано роль в ній друкованого органу братства – «Вестника Братства православных богословов в Польше».