МЕТОД CASE-STUDY ЯК СУЧАСНА ТЕХНОЛОГІЯ ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНОГО ІНШОМОВНОГО НАВЧАННЯ - Можаровська, Олена (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті представлено аналіз можливостей використання методу case-study під час іншомовної професійної підготовки як методу сучасних технологій в професійно-орієнтованому навчанні. Детально розкривається сутність поняття «кейс», «кейс-метод». Наведені приклади можливої інтеграції різних методів під час організації роботи з кейсом, а також приклад заняття з використанням кейс-методу.