ОРГАНІЗАЦІЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ ПЕДАГОГІЧНОГО ПРОФІЛЮ ЩОДО ВИВЧЕННЯ ПРОФЕСІЙНО ОРІЄНТОВАНОЇ ІНОЗЕМНОЇ ЛЕКСИКИ - Сідун, Мар’яна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті автор визначила і дослідила проблему організації самостійної роботи студентів педагогічного профілю щодо вивчення професійно орієнтованої іноземної лексики. Обґрунтовується необхідність подальшої розробки шляхів досягнення ефективності засвоєння термінології в контексті європейської інтеграції вищої освіти України та переходу ВНЗ на кредитно-модульну систему оцінювання.