ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ У МАЙБУТНІХ ЕКОНОМІСТІВ УПРАВЛІНСЬКИХ УМІНЬ І НАВИЧОК - Хомік, Оксана (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розглянуто окремі аспекти формування у майбутніх економістів управлінських умінь та навичок. Висвітлено погляди учених на володіння студентами-економістами необхідними уміннями та навичками управлінської діяльності. Охарактеризовано особисті якості економістів, розвиток яких необхідно забезпечити у процесі формування управлінських умінь і навичок. Подані результати анкетування студентів вищих навчальних закладів України щодо формування умінь та навиків управлінської діяльності.