СТРУКТУРНІ КОМПОНЕНТИ СОЦІАЛЬНО-ОСВІТНЬОГО СЕРЕДОВИЩА МЕДИЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ В ПРОЦЕСІ АДАПТАЦІЇ ІНОЗЕМНИХ СТУДЕНТІВ - Антонова, Катерина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
В статті дане визначення соціально-освітньому середовищу медичного університету, визначені зовнішні чинники, які формують соціально-освітнє середовище медичного університету, представлені зовнішні елементи управління соціально-освітнім середовищем медичного університету. Також в статті розглянуті структурні компоненти соціально-освітнього середовища медичного університету. На основі аспектів адаптації виявлені найбільш розповсюджені прояви дезадаптації іноземних студентів. Представлений позитивний вплив структурних компонентів соціально-освітнього середовища на процес адаптації іноземних студентів.