ОРГАНІЗАЦІЙНО-ДИДАКТИЧНІ ПРИНЦИПИ ТА ФУНКЦІЇ ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО- КОМУНІКАЦІЙНИХ ЗАСОБІВ У ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ТЕХНОЛОГІЙ - Бербец, Віталій (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розкривається сутність поняття «інформаційно-комунікаційні технології», визначено сутність дидактичних функцій та окреслено основні принципи використання інформаційно-комунікаційних технологій у профорієнтаційній підготовці студентів.