НАУКОВО-ТЕХНІЧНІ ІННОВАЦІЇ Й СУЧАСНА ГЕОГРАФІЧНА ОСВІТА - Браславська, Оксана (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
Розглядається місце географії в системі навчально-виховного процесу, вказується на необхідності удосконалення її викладання, так як впровадження наукових інновацій сприяє зближенню теорії з практикою та всебічному розвитку кожної особистості.