ПРОБЛЕМНЕ НАВЧАННЯ ЯК ІНТЕГРУЮЧИЙ МЕТОД ОСВІТНЬОЇ ТА ВИРОБНИЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ - Журба, Галина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
В статті розкривається суть проблемного навчання, як методу, що спрямований на інтеграцію освітньої та виробничої діяльності інженерів-педагогів. Розглянуто постановку проблемних ситуацій, критерії значимості навчальних проблем, головні напрямки створення проблемних ситуацій на заняттях виробничого навчання. Виявлено роль проблемного навчання як передумови для інтеграції професійної освіти і виробництва.