МЕТОД ПРОЕКТІВ ЯК ЗАСІБ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНО ЗНАЧУЩИХ ЯКОСТЕЙ МАЙБУТНІХ ЛІКАРІВ - Корж, Олена (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розкрито можливості методу проектів як засобу формування професійно значущих якостей майбутніх лікарів; виокремлено основні вимоги до використання методу проектів; показано доцільність використання парної та мікрогрупової роботи під час виконання проектів; наведено приклади конкретних проектів, що здійснювали студенти під час вивчення соціально-гуманітарних дисциплін.