РОЛЬ ЕЛЕКТИВНИХ КУРСІВ В ІНДИВІДУАЛЬНОМУ ОСВІТНЬОМУ МАРШРУТІ УЧНІВ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОФІЛЮ НАВЧАННЯ - Савицька, Олена (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
Упровадження компетентнісного підходу в освіті, особистісного розвитку та індивідуалізації навчання потребує додаткових форм і методів організації навчання з технології в старшій школі. У статті визначені роль та місце елективного курсу з технології в індивідуальному освітньому маршруті учнів технологічного профілю.