ІНДИВІДУАЛЬНО-ВІКОВІ ТА ПСИХОЛОГІЧНІ ЗАКОНОМІРНОСТІ ФОРМУВАННЯ ГРАФІЧНОЇ КУЛЬТУРИ В ПРОЦЕСІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ТЕХНОЛОГІЙ - Сусла, Наталія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розглянуті питання можливості оптимізації професійної підготовки майбутніх учителів технологій на основі визначених індивідуально-вікових та психологічних закономірностей формування графічної культури в процесі вивчення нарисної геометрії та креслення.