НОВІ МОЖЛИВОСТІ ВИРІШЕННЯ ГЕОМЕТРИЧНИХ ЗАДАЧ ЗА ДОПОМОГОЮ КОМПАС 3DV10 В ПРОЦЕСІ ВИКЛАДАННЯ ІНЖЕНЕРНОЇ ТА КОМП’ЮТЕРНОЇ ГРАФІКИ З ПРАКТИКУМОМ - Чепок, Роман (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті наведені науково-методичні рекомендації щодо втілення в навчально-виховний процес вищої школи інженерної, комп’ютерної програми Компас 3DV10 при підготовці майбутніх викладачів професійно-технічних навчальних закладів та вчителів технологій.