ДИДАКТИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ТЕХНОЛОГІЙ ДО МОДЕЛЮВАННЯ ТА ПРОЕКТУВАННЯ ОДЯГУ - Шкворець, Олена (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розглядаються дидактичні особливості шляхів покращення професійної підготовки майбутніх учителів технологій до моделювання і проектування одягу за умови впровадження в навчальний процес розроблених авторських програм для студентів спеціалізації конструювання і моделювання одягу з урахуванням запровадження сучасних інноваційних технологій у ВНЗ та вимог освітньої галузі «Технологія».