ПІДГОТОВКА МАГІСТРІВ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ОСВІТИ В УКРАЇНІ: ТЕОРЕТИЧНИЙ АСПЕКТ - Ящук, Сергій (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розглядаються теоретичні основи підготовки викладачів методики навчання технології і загальнотехнічних дисциплін у вищих педагогічних учбових закладах України, проаналізовані основні принципи і зміст професійної підготовки магістрів технологічної освіти.