СТРУКТУРА, КРИТЕРІЇ ТА ПОКАЗНИКИ ЖИТТЄВОЇ СТРАТЕГІЇ ЕСТЕТИКИ ЗДОРОВ’Я МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ - Винник, Валентин (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті подано авторське розуміння сутності життєвої стратегії естетики здоров’я майбутнього вчителя фізичного виховання, запропоновано її структуру, що складається з мотиваційно-ціннісного, когнітивно-організаційного та діяльнісно-регулятивного компонентів, позначених належним чином обґрунтованими критеріями й показниками.