ПЕДАГОГИЧЕСКИЙ МОНИТОРИНГ УЧЕБНЫХ ЗАВЕДЕНИЙ КРАСНОДАРСКОГО КРАЯ ПО ВЫЯВЛЕНИЮ ОДАРЁННЫХ ДЕТЕЙ И МОЛОДЁЖИ В ОБЛАСТИ ЛАНДШАФТНОГО ДИЗАЙНА - Дикая, Инна; Галустов, Роберт; Дикой, Андрей; Глухов, Владимир (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У даній статті розглядається проблема пошуку, розвитку і підтримки обдарованих дітей і молоді в галузі проектування ландшафтного дизайну. Дається аналіз стану підготовки фахівців і робітників у галузі ландшафтного дизайну в школах, технікумах, коледжах, професійно-технічних училищах, вузах Краснодарського краю. Наводяться результати моніторингу по виявленню обдарованих школярів і студентів для навчання ландшафтному дизайну.