ИССЛЕДОВАТЕЛЬСКАЯ ДЕЯТЕЛЬНОСТЬ РЕБЁНКА - Игнатьева, Светлана (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розглянуті різні форми і методи формування навичок і умінь дослідницького пошуку з малого віку, ефективні шляхи активізації дослідницької, пошукової активності дитини, спеціальні ігрові методики, побудовані на самих різних ігрових сюжетах, різні форми дослідницької роботи із словарними словами з використанням етимології даних слів.