ИСПОЛЬЗОВАНИЕ КОГНИТИВНОГО ПОДХОДА ПРИ ФОРМИРОВАНИИ ИНОЯЗЫЧНОЙ КУЛЬТУРЫ БУДУЩИХ РАБОТНИКОВ ТУИНДУСТРИИ В ВУЗЕ - Коновалова, Елена (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розглядається використання когнітивного підходу при формуванні іншомовної культури майбутніх працівників туріндустрії у вузі. Обговорюються цілі, етапи і моделювання когнітивного підходу до навчання.