ФОРМИРОВАНИЕ ПРОФЕССИОНАЛЬНОЙ КОМПЕТЕНТНОСТИ БУДУЩИХ ДИЗАЙНЕРОВ В ПРОЦЕССЕ ИЗУЧЕНИЯ КОМПЬЮТЕРНЫХ ТЕХНОЛОГИЙ: К ПОСТАНОВКЕ ПРОБЛЕМЫ - Копыл, Артем (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розглядаються теоретичні підходи до визначення сутності професійної освіти, розкривається роль навчально-педагогічних комплексів у здійсненні формування професійної компетентності майбутніх дизайнерів у процесі вивчення комп’ютерних технологій. Зроблено висновок про те, що використання педагогічних технологій навчання служить досягненню основної мети – формування професійної компетенції, покликаних допомогти майбутньому дизайнеру стати не тільки компетентним фахівцем, професіоналом.