ФУНКЦІОНУВАННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ САМОСТІЙНОЮ РОБОТОЮ МАЙБУТНІХ ЮРИСТІВ: ПРИНЦИПИ ДОБОРУ НАВЧАЛЬНИХ ЗАВДАНЬ - Кучерявий, Андрій (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
Розглянуто проблему недостатньо дослідженого аспекту добору навчальних завдань у процесі управління самостійною роботою майбутніх юристів. Досліджено принципи, що визначають розумово орієнтований характер завдань самостійної роботи, їх кількісний та якісний добір, постійне формування та удосконалення навчальних та професійних умінь студентів, виконання ними творчих дій. Обґрунтовано значущість впровадження зазначених принципів у навчальний процес.