ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УМОВ УСПІШНОГО ФУНКЦІОНУВАННЯ СИСТЕМИ ОСОБИСТІСНО-ОРІЄНТОВАНОГО НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ - Горбатюк, Оксана (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті визначено основні психолого-педагогічні умови повноцінного і успішного функціонування собистісно-орієнтованої системи навчання у вищих навчальних закладах, розкрито роль та можливості такого підходу до навчання у процесі становлення особистості студента, впливу на формування його здатності до самовизначення і самореалізації.