ВИКОРИСТАННЯ РЕСУРСІВ КОРПУСНОЇ ЛІНГВІСТИКИ В ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦЯ З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ - Грабовий, Петро (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розглянуто дидактичні можливості такого актуального напряму сучасного мовознавства, як корпусна лінгвістика. Обґрунтовано використання ресурсів корпусної лінгвістики в процесі підготовки фахівця з англійської мови. Продемонстровано можливості застосування Інтернет-корпусів англійської мови в навчальному процесі та в організації студентської наукової діяльності.