ХРИСТИЯНСЬКІ ЦІННОСТІ ЯК ОСНОВА ПСИХОЛОГІЧНОГО ЗДОРОВ’Я СТУДЕНТСЬКОЇ СІМ’Ї - Жук, Наталя (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті наголошується, що трансформація людських цінностей не сприяє розв’язанню сучасних проблем суспільства, а саме вирішенню проблем створення сім’ї. Більшість молоді намагається побудувати сімейно-шлюбні стосунки у студентські роки, коли постає велика кількість життєвозначущих питань. Одним із найвагоміших з них є визначення сталих, зрілих ціннісних орієнтацій. Автором доводиться перевага християнських цінностей, які стають запорукою психологічно здорової студентської сім’ї.