ВПЛИВ ЗМІ НА ГЕНДЕРНУ СОЦІАЛІЗАЦІЮ ТА ГРОМАДЯНСЬКУ ПОЗИЦІЮ ДІТЕЙ З СІМЕЙ ТРУДОВИХ МІГРАНТІВ - Ізотова, Анастасія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті, на основі аналізу загальних тенденцій соціального становлення дітей з дистантних сімей трудових мігрантів, розглянуто особливості впливу засобів масової інформації на процеси гендерної соціалізації та формування громадянської позиції у сучасних соціально-економічних умовах України.