ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ГУМАНІСТИЧНИХ ЦІННОСТЕЙ ЯК СКЛАДОВА ПРОФЕСІЙНОЇ КУЛЬТУРИ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ «МЕНЕДЖМЕНТ ОРГАНІЗАЦІЙ» ТА «МЕНЕДЖМЕНТ ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ» - Макарова, Тетяна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті обґрунтовуються шляхи підвищення гуманістичних цінностей як складової професійної культури студентів спеціальностей «Менеджмент організацій» та «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» і доводиться доцільність застосування саме таких форм та методів роботи, котрі б передбачали врахування соціально-культурних цінностей свого народу, його менталітет.