ОСОБЛИВОСТІ ІМПЛЕМЕНТАЦІЇ АСПЕКТІВ ПРАВОСЛАВНОЇ ПЕДАГОГІКИ В КОНТЕКСТІ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ У ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ: КУЛЬТУРОЛОГІЧНИЙ АСПЕКТ - Малюська, Вікторія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розглянуто особливості впровадження та застосування основних принципів, методів та засад православної педагогіки в контексті підготовки фахівців у вищих навчальних закладах для формування духовно-ціннісних орієнтирів у майбутніх фахівців засобами православного спадку.