МОНО- І ПОЛІПРЕДМЕТНІ КОНЦЕПЦІЇ ПІДГОТОВКИ ВЧИТЕЛІВ ПРИРОДНИЧО-НАУКОВИХ ДИСЦИПЛІН В УМОВАХ НЕПЕРЕРВНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ - Мартинюк, Михайло; Декарчук, Марина; Хитрук, Валентин (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті запропоновано авторський досвід проектування дидактичних моделей вищої педагогічної освіти природничого спрямування на основі функціонально-галузевого підходу, реалізований в рамках виконання держбюджетної теми «Функціонально-галузевий підхід до підготовки майбутніх учителів освітньої галузі «Природознавство» для загальноосвітніх навчальних закладів».