ДУХОВНО-МОРАЛЬНЕ ВИХОВАННЯ СТУДЕНТІВ У ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ - Москальова, Людмила (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розкривається специфіка духовно-морального виховання у вищому навчальному закладі. Автор аналізує алгоритм реалізації процесу духовно-морального виховання, наводить статистичні дані, що були отримані під час соціологічного дослідження щодо проблем виховання у вищих навчальних закладах.