МЕТОДИКА ФОРМУВАННЯ СУСПІЛЬНО-НОРМАТИВНОЇ ПОВЕДІНКИ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ ТВОРЧИХ НЕФОРМАЛЬНИХ ОБ’ЄДНАНЬ - Петровська, Катерина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розглядаються основні етапи та організаційно-методичне забезпечення методики формування суспільно-нормативної поведінки учнівської молоді творчих неформальних об’єднань.