ВПЛИВ ЕФЕКТИВНОСТІ НАВЧАННЯ У ВАЛЬДОРФСЬКИХШКОЛАХ НІМЕЧЧИНИ НА ПРОФЕСІЙНЕ СТАНОВЛЕННЯ ЇЇ ВИПУСКНИКІВ - Пучко, Анна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті подано результати наукових розвідок, що стосуються аналізу долі випускників вальдорфських шкіл, їх подальшого становлення, життєвого самовизначення і професійного успіху; визначено вплив ефективності методів навчання у вальдорфських школах Німеччини, запропонованих відомим реформатором Р. Штайнером, на професійне становлення її випускників; розглянуто загальні професійні вподобання вальдорфських учнів стосовно майбутньої професії; подано загальну характеристику випускника вальдорфської школи.