СУБКУЛЬТУРА БІДНОСТІ У ПЕДАГОГІЧНОМУ ВИМІРІ - Радзієвський, Віталій (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
В статті аналізуються проблема субкультури бідних і соціальна стратифікація. Це стало актуальним у зв’язку з суспільними трансформаціями і потребує належного дослідження у галузі педагогічної науки. Автор торкається необхідності осмислення цих соціокультурних явищ у педагогічному вимірі та підвищення ролі освіти і виховання в умовах сучасної України.