ВИКОРИСТАННЯ ТЕХНОЛОГІЙ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ ПРИ ВИКЛАДАННІ ДИСЦИПЛІН ІНФОРМАТИЧНОГО ЦИКЛУ У МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ ТЕХНОЛОГІЙ - Чирва, Ганна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розглянуто поняття технологій дистанційного навчання, систем підтримки дистанційного навчання й представлено досвід використання технологій дистанційного навчання при викладанні дисциплін інформатичного циклу у майбутніх вчителів технологій. Розглянуто психолого-педагогічні умови використання технологій дистанційного навчання.