ПОДОЛАННЯ КОМУНІКАТИВНИХ БАР’ЄРІВ НА ЗАНЯТТЯХ З ІНОЗЕМНОЇМОВИ - Щepбань, Ірина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
Стаття присвячена особливостям подолання комунікативних бар’єрів студентів у процесі навчання іноземної мови. На основі теоретичного дослідження дано дефініцію поняття «комунікативний бар’єр», встановлено причини їх виникнення та визначено умови подолання комунікативних бар’єрів у процесі вивчення іноземної мови у вищих навчальних закладах.