МЕТОДИКА ТА ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ МОРАЛЬНО-ЦІННІСНИХ ОРІЄНТАЦІЙ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ У ПРОЦЕСІ ПОЗАКЛАСНОЇ ВИХОВНОЇ РОБОТИ - Поліщук, Ольга (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті виокремлено сутнісні ознаки найбільш ефективних форм та засобів організації позакласної виховної роботи учнів молодшого шкільного віку з формування морально-ціннісних орієнтацій. Визначено основні характеристики рівнів упровадження розробленої авторської методики формування морально-ціннісних орієнтацій молодших школярів у процесі позакласної виховної роботи. Схарактеризовано педагогічні умови ефективної реалізації розробленої методики формування морально-ціннісних орієнтацій молодших школярів у процесі позакласної виховної роботи.