ІНТЕГРАТИВНИЙ ПІДХІД У ФОРМУВАННІ ДУХОВНО-МОРАЛЬНОГО СВІТОГЛЯДУ МАЙБУТНІХ ХОРЕОГРАФІВ В УМОВАХ РЕФОРМ ВИЩОЇ ОСВІТИ В УКРАЇНІ - Ускова, Альона (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглянуто та теоретично обґрунтовано інтегративний підхід стосовно формування духовно-морального світогляду в майбутніх хореографів. А також презентовано особливості інтегративного підходу в процесі формування духовно-морального світогляду майбутніх хореографів в умовах реформ вищої освіти в Україні. Визначено, що особливостями інтегративного підходу у формуванні духовно-морального світогляду майбутніх хореографів в умовах реформ вищої освіти в Україні є врахування філософії мистецької освіти; сукупність принципів, методів дослідження та процедур, застосовуваних у хореографічній галузі; тенденції цифровізації та інформаційних технологій у викладанні хореографічних дисциплін.