ФОРМУВАННЯ ФАХОВИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА НА ЗАНЯТТЯХ З ОСНОВНОГО МУЗИЧНОГО ІНСТРУМЕНТУ - Хижко, Олександр (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Стаття присвячена розкриттю специфіки формування фахових компетентностей майбутнього вчителя музичного мистецтва на заняттях з основного музичного інструменту. У процесі дослідження застосовувалися методи теоретичного та емпіричного дослідження (аналіз наукової літератури, синтез, систематизація, узагальнення). Опрацьовуючи наукові джерела ми відзначили, що проблемі формування фахових компетентностей присвячено багато праць, але проблема формування фахових компетентностей майбутнього вчителя музичного мистецтва на заняттях з основного музичного інструменту є недостатньо дослідженою.