ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ТОЛЕРАНТНОЇ ВЗАЄМОДІЇ МАЙБУТНІХ МАГІСТРІВ МЕДИЧНОЇ ОСВІТИ З ПАЦІЄНТАМИ - Куценко, Олеся (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розглянуто педагогічні умови формування толерантної взаємодії майбутніх магістрів медичної освіти з пацієнтами. Для досягнення мети в роботі використовується комплекс методів дослідження, а саме: теоретичні. Виявлено, що процес формування толерантної взаємодії майбутніх магістрів медичної освіти з пацієнтами буде ефективним при дотриманні наступних педагогічних умов: актуалізація потенціалу змісту професійного навчання у формуванні толерантної взаємодії студентів-медиків із пацієнтами тощо.