ВИКОРИСТАННЯ ЕЛЕМЕНТІВ МОБІЛЬНОГО НАВЧАННЯ (НА ПРИКЛАДІ МОБІЛЬНОГО ДОДАТКУ «SOLAR WALK») У ПРОЦЕСІ РЕАЛІЗАЦІЇ ЗМІСТУ АСТРОНОМІЧНОГО КОМПОНЕНТУ ОСВІТНЬОЇ ГАЛУЗІ «ПРИРОДОЗНАВСТВО» - Ткаченко, Ігор; Підгорний, Олександр (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розглядаються можливості використання мобільного навчання в сучасній освіті. Встановлено, що застосування мобільних додатків дозволяє створити більш практичні умови для навчання учнівської молоді, зберігаючи переваги традиційних підходів до застосування смартфонів в освітній діяльності. Мобільне навчання продукує нову якість у навчанні і найбільш повно відображає тенденції в освіті сучасної людини. Безпосереднє використання програми «Solar Walk» надає можливість відтворення детальної розширеної інформації про небесні об’єкти (планети Сонячної системи, Сонце, Галактика), які знаходяться в момент спостереження на зоряному небосхилі.