ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНО-ЕТИЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ МЕНЕДЖЕРІВ ОСВІТИ МЕТОДАМИ ПРОЕКТІВ - Безлюдна, Наталія; Дудник, Наталка (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті обґрунтовано необхідність впровадження методу проєктів як одного з ефективних способів формування професійно-етичної компетентності майбутніх менеджерів освіти. Наведено причини використання цього методу в навчальному процесі магістрантів. Охарактеризовано вміння, які набуваються майбутніми менеджерами освіти в процесі формування професійно-етичної компетентності за умови реалізації методу проєктів. Акцентовано увагу на перевагах методу проектів у порівнянні з іншими методами. Отримано висновок, що метод проєктів у процесі формування професійно-етичної компетентності майбутніх менеджерів освіти є однією з інноваційних педагогічних технологій.